Q4 2022

1 dag

€ 795,- ex BTW incl. koffie en lunch

Inn Style, Maarssen

Data crunching

Excel is in staat om grote hoeveelheden data te verwerken, maar hoe doet u dat nu efficient. In deze 1 daagse workshop leren wij u met draaitabellen, tabellen en andere Excel functionaliteiten kwalitatief hoogwaardige analyses en rapportages te maken.

Excel is in staat om grote hoeveelheden data te verwerken, maar hoe doet u dat nu efficient. In deze 1 daagse training leren wij u hoe met draaitabellen, tabellen en andere Excel functionaliteiten kwalitatief hoogwaardige analyses en rapportages te maken.

Inschrijven

Vroegboekkorting:Voor 1 Augustus 2022 aangemeld: €150,00 korting

Waarom zou ik dit willen volgen?

- Om efficienter met data om te gaan- Om sneller, betere en betrouwbare rapportages te maken- Om nog meer uit Excel te halen- Omdat het leuk is!

Onderwerpen

- Data import- Text Import Wizard- CSV Files- Tabellen- Draaitabellen- Functies & Formules- Werkbladen vergelijken- Tips en Tricks- Data Modellen

Kosten voor deze workshop

De kosten voor de cursusdag bedragen € 895,- ex BTW. Hier zijn koffie en lunch bij inbegrepen. Vroegboekkorting:Voor 1 September 2019 aangemeld: €150,00 korting Heeft u geen eigen laptop? Laat het ons weten

De Maarsseveense Plassen

Onze trainingen vinden plaats bij Inn Style, een zeer gunstig gelegen evenementen- en congreslocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam.


Inn StyleHerenweg 553602 AN Maarssen030 760 80 00info@innstyle.nlwww.innstyle.nl

Route

Inschrijven

  Naam

  Organisatie

  E-mail adres

  Straat en huisnummer (postadres)

  Postcode

  Plaats

  Vragen en/of opmerkingen


  De Excel Academy behoudt zich het recht voor de workshop te cancelen bij onvoldoende aanmeldingen. Annuleren kan vrijblijvend tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.