Q4 2019

1 dag

€ 895,- ex BTW incl. koffie en lunch

Inn Style, Maarssen

From data 2 dashboard in 1 day

Wordt een Excel expert, bouw binnen een dag professionele dashboards via tabellen, draaigrafieken en slicers op basis van diverse gegevensbronnen!

Inschrijven

Vroegboekkorting:Voor 1 September 2019 aangemeld: €150,00 korting

Waarom zou ik dit willen volgen?

- Om efficienter met data om te gaan- Om sneller, betere en betrouwbare rapportages te maken- Om nog meer uit Excel te halen- Omdat het leuk is!

Onderwerpen

- Data import- Data validatie- Data (base) management- Tabellen- Draaitabellen- Draaigrafieken- Grafieken- Sparklines- Slicers

Kosten voor deze training

De kosten voor de cursusdag bedragen € 895,- ex BTW. Hier zijn koffie en lunch bij inbegrepen. Vroegboekkorting:Voor 1 September 2019 aangemeld: €150,00 korting Heeft u geen eigen laptop? Laat het ons weten

Training aan de rand van de Maarsseveense Plassen

Onze trainingen vinden plaats bij Inn Style, een zeer gunstig gelegen evenementen- en congreslocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam.

Inn StyleHerenweg 553602 AN Maarssen030 760 80 00info@innstyle.nlwww.innstyle.nl

Route

Inschrijven

Naam

Organisatie

E-mail adres

Straat en huisnummer (postadres)

Postcode

Plaats

Vragen en/of opmerkingen


De Excel Academy behoudt zich het recht voor de workshop te cancelen bij onvoldoende aanmeldingen. Annuleren kan vrijblijvend tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.