Q2 2022

1 dag

€ 749,- ex BTW

Inn Style, Maarssen

From data 2 dashboard in 1 day

Wordt een expert in het gebruik van tabellen en draaitabellen. Gebruik  draaigrafieken en slicers voor de visualisatie van data. Bouw binnen een dag een professioneel dashboard in Excel!

Inschrijven

Vroegboekkorting:Bij aanmelding voor 1 Mei 2022: €150,00 korting

Waarom zou ik dit willen volgen?

- Om efficiënter met data om te gaan- Om sneller, betere en betrouwbare rapportages te maken- Om data inzichtelijk te maken- Om analyses en conclusies te visualiseren- Om nog meer uit Excel te halen- Omdat het leuk is!

Onderwerpen

- Dashboards of reports?- Dashboard design- Data import- Data validatie- Data (base) management- Diverse Excel functies > Spaties.Wissen > Vert.Zoeken > Subtotaal- Tabellen en gestructureerde verwijzingen- Draaitabellen- Draaigrafieken- Grafieken- Sparklines- Slicers- Power Query- Excel bugs?

Kosten voor deze workshop

De kosten voor deze workshop bedragen € 749,- ex BTW. Hier zijn koffie, lunch en een hard copy van het boek From Data 2 Dashboard in 1 Day, bij inbegrepen. Vroegboekkorting:Meldt u zich voor 1 Mei 2022 aan, dan krijgt u €150,00 korting.

De Maarsseveense Plassen

Onze trainingen vinden plaats bij Inn Style, een zeer gunstig gelegen evenementen- en congreslocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam.


Inn StyleHerenweg 553602 AN Maarssen030 760 80 00info@innstyle.nlwww.innstyle.nl

Route

Inschrijven

  Naam

  Organisatie

  E-mail adres

  Straat en huisnummer (postadres)

  Postcode

  Plaats

  Vragen en/of opmerkingen


  De Excel Academy behoudt zich het recht voor de workshop te cancelen bij onvoldoende aanmeldingen. Annuleren kan vrijblijvend tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.