Q4 2022

2 dagen

€ 1195,- ex BTW incl. koffie en lunch

Inn Style, Maarssen

Visual Basic for Applications (VBA) Essentials

In deze 2-daagse workshop leert u de beginselen van de programmeertaal Visual Basic for Applications voor Excel. Aan de hand van praktijkvoorbeelden maakt u kennis met de onderdelen van VBA en leert u deze te gebruiken. Na 2 dagen heeft u geleerd om repeterende taken in Excel te automatiseren.

Inschrijven

Vroegboekkorting:Voor 1 September 2022 aangemeld: €200,00 korting

Waarom zou ik dit willen volgen?

- Om efficienter met data om te gaan- Om sneller, betere en betrouwbare rapportages te maken- Om nog meer uit Excel te halen- Omdat het leuk is!

Onderwerpen

- VBA Editor- VBA Object Model- Objects, Methods & Properties- Collections- Parameters- Hierarchy & Variables- Controlling Code Execution- Looping- Debugging Code

Kosten voor deze workshop

De kosten voor de cursusdag bedragen € 1195,- ex BTW. Hier zijn koffie en lunch bij inbegrepen. Vroegboekkorting:Voor 1 January 2020 aangemeld: €150,00 korting Heeft u geen eigen laptop? Laat het ons weten

De Maarsseveense Plassen

Onze trainingen vinden plaats bij Inn Style, een zeer gunstig gelegen evenementen- en congreslocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam.


Inn StyleHerenweg 553602 AN Maarssen030 760 80 00info@innstyle.nlwww.innstyle.nl

Route

Inschrijven

  Naam

  Organisatie

  E-mail adres

  Straat en huisnummer (postadres)

  Postcode

  Plaats

  Vragen en/of opmerkingen


  De Excel Academy behoudt zich het recht voor de workshop Visual Basic for Applications te cancelen bij onvoldoende aanmeldingen. Annuleren kan vrijblijvend tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.