Optimale praktijkgerichte training!

Onder begeleiding van 2 trainers krijgt u een optimale praktijkgerichte training waarbij u werkt op uw eigen laptop. Hierbij staat individuele begeleiding centraal waarna u de nieuw verworven Excel-kennis direct in uw eigen omgeving kunt toepassen.

excel-academy-excel-logo-icon

Bouw binnen een dag professionele dashboards via tabellen, draaitabellen, draaigrafieken en slicers op basis van diverse gegevensbronnen!

Meer info en inschrijven
excel-academy-excel-logo-icon

In deze 2-daagse workshop leert u de beginselen van de programmeertaal VBA voor Excel. Aan de hand van praktijkvoorbeelden maakt u kennis met de VBA onderdelen en leert u deze te gebruiken. Na 2 dagen heeft u geleerd om repeterende taken in Excel te automatiseren.

Meer info en inschrijven
excel-academy-excel-logo-icon

Excel is in staat om grote hoeveelheden data te verwerken, maar hoe doet u dat nu efficient. In deze 1 daagse workshop leren wij u met draaitabellen, tabellen en andere Excel functionaliteiten kwalitatief hoogwaardige analyses en rapportages te maken.

Meer info en inschrijven

Welke training is geschikt voor mij?

Heeft u geen idee welke training voor u het meest geschikt is? Download dan de niveaumatrix om te bekijken welke onderwerpen er in de trainingen aan bod komen.

Training aan de rand van de Maarsseveense Plassen

Onze trainingen vinden plaats bij Inn Style, een zeer gunstig gelegen evenementen- en congreslocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam. Inn StyleHerenweg 553602 AN Maarssen030 760 80 00info@innstyle.nlwww.innstyle.nl

Route